De urbanisaties Mas Fumats en Mas Busca zijn beide gelegen op ongeveer 2,5 Km van Roses. Roses is een van de belangrijkste toeristische zones van de noordelijke Costa Brava.

Het ligt aan de baai met dezelfde naam op ca. 40 km. over de franse grens. In het noorden wordt de kuststreek beschut door het gebergte van Cap de Creus met een opeenvolging van kleine rustige inhammen met schilderachtige strandjes. Roses zelf beschikt over een kilometers lang, breed, langzaam in zee aflopend strand. Dit strand is ook uitermate geschikt voor kinderen. De baai biedt de mogelijkheid om alle soorten watersporten te beoefenen : surfen, waterskiën, jetski, duiken etc. Maar ook voor andere sporten zoals tennis, golf, minigolf, go-karts, paardrijden en volleybal kunt u in Roses terecht.

Roses zelf heeft alles wat u zoekt: gezellige straatjes met volop winkels, boetieks, restaurants, cafés, terrassen etc. De excursiemogelijkheden zijn bijna onbeperkt : het Dali-museum in Figueres, uniek in zijn soort, het pittoreske vissersdorpje Cadaques, de Griekse en Romeinse opgravingen van Empuries, de Pyreneeën, de steden Gerona en Barcelona.

Het grootste deel van de door ons te huur aangeboden villa’s bevindt zich in de urbanisatie Mas Fumats. Door de unieke ligging tegen een berghelling bieden de meeste villa’s een schitterend uitzicht op de baai van Roses.

De situering van de Mas Fumats garandeert ook een rustig verblijf. Alle villa’s zijn van particulieren en verschillen hierdoor van grootte en inrichting. Aan de entrée van de Mas Fumats vindt u een bar/restaurant met een groot, gezellig terras waar het de zomeravonden goed toeven is en waar wekelijks live-muziek .

Op ongeveer 1,5 km afstand van de Mas Fumats vindt u meerdere grote supermarkten. Op ca. 1 km. van de Mas Fumats bevindt zich het restaurant 'Mas Palou'. Bij dit restaurant ligt een groot zwembad met zonneterras waar u tegen betaling van een consumptie gebruik van kunt maken ( wordt gerund door derden). Verder vindt u op ca 1,5 km. van de Mas Fumats het grote zwemparadijs Aguabrava met vele zwembaden, glijbanen, speelweide etc.

De urbanisatie Mas Busca is gelegen naast de berghelling van de Mas Fumats en is vrijwel geheel vlak. De aangeboden villa’s beschikken daarom bijna allemaal over een tuin.

Mas Fumats


Mas Bosca