Algemene voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN

Annulering door de klant

In het geval van annulering zijn de volgende annuleringskosten van toepassing :

 

  • Administratiekosten ivm annulering € 100,-
  • Tussen 149 en 28 dagen voor aankomst : 30% van de huursom
  • Tussen 27 en 8 dagen voor aankomst : 50% van de huursom
  • Minder dan 7 dagen : 100%

Mocht de klant vrijwillig en voor het einde van het verblijf vertrekken dan heeft hij geen recht op restitutie.

Annulering door Covid19.

In het geval van een negatief reisadvies voor Spanje ( oranje of rood gebied) of door sluiting van de grenzen kan er gratis worden geannuleerd met terugbetaling van de gedane betaling(en) of recht op een voucher.


Alternatieve woning door de verhuurder
Mocht de gehuurde woning door onvoorziene omstandigheden of overmacht niet kunnen worden bewoond dan behoudt de verhuurder zich het recht voor om een alternatief objekt aan te bieden van gelijkwaardige of hogere karakteristieken . 


Bezetting 

Het gehuurde pand mag max. bewoond worden door het aantal personen in het kontrakt aangegeven. Bij overtreding hiervan kan het kontrakt door verhuurder geannuleerd worden. De aankomst van huizen voor 8 personen is op vrijdag tussen 16 en 19 uur . Aankomst voor de overige huizen is zaterdags tussen 16 en 19 uur.


Bij evt. latere aankomst verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch kontakt met ons op te nemen. Tel. 0034-972257153 of stuur een bericht via whatsapp 0034-691107047

Vertrek is tot uiterlijk 10h 's morgens.

 

De sleutels van de gehuurde woning kunnen worden afgehaald in ons kantoor:

IMMO VILLAS MAS FUMATS

Carrer Espanya 52 – Urbanisatie Mas Fumats – 17480 Roses (Girona)

 

 

Beschadigingen

Huurder is aansprakelijk voor alle schade door hem of een lid van zijn gezelschap veroorzaakt aan : inventaris, de gehuurde villa of de bezitting van de organisatie en is verplicht deze schade onverwijld te melden. De direktie, noch de eigenaar van de gehuurde villa kunnen verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor welke schade dan ook die voor de huurder of een lid van zijn gezelschap zouden kunnen ontstaan. De huurder verplicht zich om het huis korrekt te bewonen en achter te laten. Bederfelijke voedselresten en vuilnis mogen niet in het huis worden achergelaten. De afwas moet zijn gedaan. Bij aanwezigheid van een afwasmachine kan deze voor vertrek worden aangezet. Mocht niet aan deze voorwaarden  worden voldaan dan zullen extra schoonmaakkosten vanaf € 50,- in rekening worden gebracht.

Voor uw vertrek ( bij vertrek tijdens kantoortijden) of na uw vertrek zullen wij het door u gehuurde pand kontroleren op beschadigingen, vermissingen etc. Indien evt. schade de waarborgsom overschrijdt, verplicht huurder zich het verschil bij te betalen. 


Nachtrust en huisdieren

Het is verboden de nachtrust van andere bewoners na 12 uur 's nachts te verstoren. Het meenemen van HUISDIEREN zonder toestemming is verboden.

 


Borg:

U moet een creditcardnummer geven als garantie. Als dit niet mogelijk is, moet u een waarborgsom van € 500,- achterlaten. Deze borgsom wordt binnen 14 dagen na vertrek en dmv een overboeking teruggestort of door het vrijgeven van de borg op de creditcard.